WomenLife

U BENT EEN TEMPEL VAN GOD.

 

Wij moeten blijven beseffen wie we zijn, wat we hebben en wat we kunnen. God is onze God en Hij heeft verkozen om in de geest van de mens te wonen en zo het lichaam van de mens tot Zijn Tempel te verwerven. Het is te wonderlijk voor woorden. God is vol met inspiratie. Hij wil ons gebruiken om de wereld om ons heen te inspireren tot goede, mooie, harmonieuze en liefdevolle zaken of dingen. GOD HOUDT VAN MENSEN.

Zorg dat u ook van mensen houdt, anders kunt u Gods Boodschap nooit effectief over brengen.

We zien dat Psalmen ook door  Korachieten werden geschreven en dat zowel koning David als de Korachieten soms populaire melodieën gebruikten om Gods Woorden over te brengen. Geweldig! Het is zoiets als een Psalm voor God schrijven op de wijze van "een beetje verliefd of Anabel of...' Misschien lijkt het 'heiligschennis' maar Psalm 45 is te zingen op de wijs van een liefdeslied genaamd 'De Lelies'. Psalm 46 is te zingen op de wijs van ' De Jonkvrouwen'. Moeten toch populaire liedjes geweest zijn anders kon niemand ze zingen op die wijs.

Grappig...in onze tijd zien we dat de wereld veel pikt van Gods Koninkrijk.

In de tijd van de Psalmen gebruikte Gods Koninkrijk de wereld voor Gods doeleinden.

Wijze les... de Heer Jezus leert ons ook dat de kinderen van de wereld wijzer omgaan met geld dan de kinderen van het Koninkrijk. Geld is een middel; geen status, geen verleiding, geen zonde. Geld is een middel om Gods Koninkrijk uit te breiden.

' Bij God vinden wij bescherming. Hij is onze kracht. In de moeilijkste omstandigheden bleek steeds weer dat Hij ons te hulp komt'. Psalm 46:2

Lieve vrouwen Gods, moeilijke tijden zullen ons levenspad blijven kruizen. Een geliefde wordt ziek of krijgt een ongeval. Je volwassen kind gaat emigreren of van Gods pad af. Je land gaat in lock down en je moet 40 dagen binnen blijven op een klein oppervlak. Je verliest je baan vanwege een crisis. In al die omstandigheden zal blijken DAT GOD JE STEEDS WEER TE HULP KOMT.

Getuigenis:

God is goed en God is Voorziener. We wilden graag op vakantie en dit keer in Nederland. Nu blijkt dat Nederland veel duurder is dan het buitenland. Soms is het goedkoper om naar Spanje te vliegen een auto en een huisje met twee badkamers te huren voor 3 weken dan om 14 dagen in Nederland een huisje met maar een badkamer te huren. Prijst God we hadden toch iets gevonden en we hebben het geboekt voor een redelijke prijs. Afgelopen weekend kwam iemand ons zegenen met een geldbedrag voor onze vakantie. God is geweldig!

 

Uit onverwachte bronnen kan God zegeningen laten komen. Als God al zegent voor iets extra's als een vakantie, zal Hij dan ook niet extra zegen geven over uw dagelijkse benodigdheden en uw dagelijkse voedsel? Natuurlijk wel. Wij moeten het verwachten van God, niet van mensen. Hij voorziet, hoe dan ook. Wanneer jezelf een gulle gever bent , zul je ook een gulle ontvanger zijn. Mensen die letterlijk zitten op hun geld, zijn mensen die moeilijk kunnen ontvangen. Een ruim hart voor geven is een ruim hart om te ontvangen. GOD KOMT JE STEEDS WEER TE HULP.

Jij bent Gods Huis. De Heer Jezus is binnengekomen en heeft alles eruit gegooid wat er niet in hoort en nu mag je vol zijn van liefde, kracht en glorie. Je bent er vol van. Nu ben je een huis van gebed! De zieken, blinden en lammen kwamen naar de gereinigde tempel en de Heer Jezus genas hen allen. (Matteüs 21:14) Wat een geweldig beeld! Wat geweldig om er over na te denken en het plaatje te schilderen, dat jij nu die tempel bent en dat de Heer Jezus jouw tempel op orde heeft gebracht en dat nu in jouw tempel, door jouw tempel de Heer Jezus die noden van de mensen ledigt en geneest. Wow! Dat is nog eens een doorbraak!

Het begint met Gods Woord horen, je gelooft het, je laat het toe in de denken, je gaat er over dromen, hoe die zieken, lammen, blinden door de Heer Jezus in jou genezen worden.Je gaat het plaatje schilderen in je hart. Je gaat er over spreken want waar het hart vol van is, stroomt de mond van over en je gaat het zien gebeuren! Wow.. De Heer Jezus zegt in Matteüs 21:22: 'Wie geloof heeft, krijgt alles waar hij in het gebed om vraagt'.

De vijgenboom verdorde van de wortel af. Er is grote kracht in geloof en het spreken van geloof.

Je bent een tempel van God, vol van kracht, liefde en glorie.

 

HOW TO RECEIVE FROM GOD!

Dit boek verscheen al in de Nederlandse taal en mijn verlangen was om het ook in de Engelse taal beschikbaar te hebben. Over de hele wereld worstelen Christenen met het kunnen ontvangen van God. Deze heidense vrouw komt bij de Heer Jezus en ontvangt wat ze wil hebben, namelijk de verlossing en genezing van haar bezeten en zieke dochter. Hoe veel Christenen worstelen hiermee? Hoe kreeg deze vrouw wel wat zij nodig had en waarom ik niet? Welk geheim verbergt deze vrouw, die ook u en ik kunnen toepassen in ons leven?

Het is een geweldig boek wat uw geestelijk en dagelijkse leven zal verrijken en veranderen. De schrijfster heeft het boek vertaald in de Engelse taal en heeft jaren gezocht naar iemand die het voor haar wilde en kon corrigeren, zodat Engelstalige mensen het met plezier kunnen lezen. Zij vond deze in de persoon van de Amerikaanse Dienstmaagd van God, zuster Dee Olson. Met grote toewijding heeft zij dit boek gecorrigeerd en we zijn haar daar bijzonder dankbaar voor.

Met grote blijdschap presenteren wij dit Engelstalige boek aan u. Het is verkrijgbaar via de webshop op deze website.

 

Wees sterk en moedig en ga aan het werk. Laat de omvang van deze taak u niet afschrikken, want de Here, mijn God, helpt u, Hij zal u niet in de steek laten.Hij zal ervoor zorgen dat al dit werk op de juiste wijze wordt gedaan.

1 Kronieken 28:20